Подложки за грил и как да ги използваме

Харесва ли ви идеята да можете да печете на грил или барбекю без продуктите да се попадат между скарата или да залепват?

Подложките за барбекю ( грил ) внасят лекота в процеса на печене и премахват притеснението от това храна да попада през решетките или да залепва на скарата. Това означава, че можете печете риба, зеленчуци, сирене, яйца и много други! Можете дори да добавите сосове и нищо няма да капе през.

Скара за барбекю също ще позволи на месото да задържа соковете си, за да можете да постигнете този вкусно богат барбекю вкус.

От какво са направени те?
Подложка за грил с незалепващо покритие е плат от фибростъкло, покрито с незалепващо, термоустойчиво покритие от политетрафлуоретилен (PTFE). Те могат да се използват за въглища, електрически и газови решетки. Освен това са супер лесни за почистване и безопасни за съдомиялна машина, можете да ги използвате отново и отново!

Безопасни ли са?
Политетрафлуоретиленът (PTFE) е официално одобрен от FDA като безопасен и подходящ за температури под 500 градуса. Скара за барбекю дори ще подобри безопасността около барбекюто, тъй като те не произвеждат „пламък нагоре“ или плюене на въглища, което често може да се случи при печене върху решетки. Освен това, те са безопасни за почистване на ръка или в съдомиялната машина.

Как да използвам барбекю грил мат?
Като цяло, барбекю грил мат е много по-лесен за използване от грил тиган и е по-ефективен от алуминиево фолио, което се разкъсва, когато преобръщате храната си.

Просто поставете вашите рогозки за грил директно върху решетките на скарата на вашето барбекю и поставете храната си отгоре, за да започнете грил! Това е толкова просто, че дори не е необходимо да добавяте масло или олио в постелката.

Така че, ако искате лесен начин за барбекю без каша, защо да не инвестирате в барбекю грил мат преди лятото да приключи?

Ако сте били без грил мат и вашето барбекю изглежда малко по-лошо за износване, нашата услуга за почистване на барбекю може да направи вашата скара да изглежда искрящо чиста само за няколко часа! Обадете ни се на 0800 840 7127 или попълнете онлайн формата за безплатна оферта.

Умения

Публикувано на

17/04/2020

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now ButtonПозвъни