Подложка за скара и как да я използваме

Подложка за Скара

Харесва ли ви идеята да можете да печете на грил или барбекю без продуктите да се попадат между скарата или да залепват?

Подложка за скара ( барбекю ) –  внасят лекота в процеса на печене и премахват притеснението от това храна да попада през решетките или да залепва на скарата. Това означава, че можете печете риба, зеленчуци, сирене, яйца и много други! Можете дори да добавите сосове и нищо няма да капе през решетката.

Подложката позволява на месото да задържа соковете си, като това позволява да се постигне по-добър барбекю вкус!

От какво са направени те?
Подложка за скара с незалепващо покритие е направена от фибростъкло, покрито с незалепващо, термоустойчиво покритие от политетрафлуоретилен (PTFE). Независимо дали изпозвате въглища, електрически или газови скари, подложките са еднакво полезни. Освен това са супер лесни за почистване и безопасни. Почистването става в съдомиялна машина или просто чрез запърсване със суха кърпа или хартия. Така можете да ги използвате отново и отново!

подложка за скара

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПОДЛОЖКИТУК

Безопасни ли са?
Политетрафлуоретиленът (PTFE) е официално одобрен от FDA като безопасен. Подложката за барбекю ще улесни самият процес на изпичане, тъй като тя не позволява пламъците да обгъщат продуктите или „пукането“ на въглищата, което често може да се случва при печенето. Освен това, те са безопасни за почистване на ръка или в съдомиялната машина.

Нашите подложки за грил са 0.30 мм и са по- дебели от стандартните. Те са по-издръжливи и може да се използват много по-дълго!

Как да използвам подложката за грил?
Като цяло, барбекю грил подложката е много лесна за използване и е по-ефективена от алуминиевото фолио, което се разкъсва, когато обръщате храната си.

Просто поставете вашата подложка за грил директно върху решетките на скарата, поставете продуктие отгоре и започнете да печете! Това е толкова просто, че дори не е необходимо да добавяте масло или мазнина върху подложката. След приключване на печенето просто забършете подложката или изплакнете под течаща вода. Може да се почисти и като се сложи в съдомиялна!

Така че, ако искате лесен начин за печене когато правите барбекю посложката за грил ще е ваш верен прител.

Рагледайте нашата подложка за скара – ТУК  или ако имате нужда от повече информация ни позвънете на 0887580233

Добър Апетит!

Call Now ButtonПозвъни